Over ons

Hallo en welkom op onze webshop, Lashsmash.nl.

Even een korte introductie over ons en waarom we deze webshop gestart zijn.

Omstreeks Sep 2016 zijn wij gestart ons te verdiepen in wimperextensions en het hoe en waarom. Dit vonden we zo leuk dat ik vervolgens een cursus gevolgd heb en aan de slag gegaan ben. Een Thuis salon was geboren onder de naam Wimperextensions Zeewolde (vanaf 2019 Salon Maggie). Langzaam maar zeker kreeg ik steeds meer klanten en ben ik mij gaan verdiepen in de materiaalkosten die ik kwijt was per klant/set. Hier schrok ik behoorlijk van en dacht, dit moet toch anders kunnen!

Vanaf Nov 2017 ben ik een plan gaan opstellen voor een Webshop en heb ik geprobeerd zoveel mogelijk materialen uit te testen. Al snel werd duidelijk dat ik een van de beste kwaliteit gevonden had voor een scherpe inkoopprijs.

Mijn visie is dat ik nu iedereen kan voorzien van wimperextensions en alle artikelen die erbij komen kijken tegen eerlijke goede prijzen. Tevens hebben we voor transparantie gezorgd in de prijzen, want die BTW en verzendkosten zijn altijd een verassing. Bij Lashsmash.nl is alles inbegrepen (BTW en verzendkosten), prijs is dus prijs.

Toekomstgericht zijn we absoluut bezig om ervoor te zorgen dat wij alles hebben wat jij maar wilt hebben. De Coolblue van de wimperextensions zeg maar. Maar dat is nog niet genoeg voor ons.
Persoonlijke service vinden we belangrijker dan heel veel geld uit te geven aan een stand op de beautybeurs.

Kortom, wij staan klaar voor jou met de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit.

We hopen je van dienst te zijn,
Lashsmash.